sábado, 23 de febrero de 2008

Setmana

Després de molts dies torno a escriure. En aquestes setmanes han passat moltes coses. En primer lloc, el dia 14 vam estudiants i profes vam sortir al carrer per exigir la retirada de les bases de la LEC. Va ser un èxit rotund: 60.000 manifestants a Barcelona. Ara el conseller ens ha d'escoltar, ha de retirar l'actual document i obrir un procés real de debat.
Un cop passada la vaga, vam entrar de ple en campanya per les eleccions al Claustre de la UPF. Durant els darrers dies hem estat penjant cartells, repartint programes i recollint propostes. Com resa el nostre lema, hem intentat "Trencar esquemes". El proper dimecres seran les votacions, que esperem que superin els índex de participació d'altres anys.
D'altra banda, aquesta setmana vam anar als 59segons de públic. Em sembla que repetirem. Ahir als matins de TV3, a parlar del boicot a Dolors Nadal el passat dilluns a la UPF. Sincerament, el Cuní i la Rahola em van sorprendre. M'esperava un debat molt més dur.
I ara, acabat d'arribar de l'Assemblea del CJB. Felicitar des d'aquí la Núria, merescudament reelegida presidenta. Felicitar-la també pel bon discurs que ha fet a la clausura de l'acte.