sábado, 19 de enero de 2008

Maragall suspén.

El conseller d'Educació Ernest Maragall no n'aprén. En els darrers mesos ha suspés de manera reiterada totes les redaccions presentades, i entre elles podem destacar el document de bases de la Llei d'Educació, amb una qualificació que amb prou feines arriba al 2. I això li passa per no escoltar. Només parla i no escolta. S'ha aficionat a les conferències i ha deixat de banda els debats, la reflexió col·lectiva i la deliveració amb la comunitat educativa.
El document obre la porta a la gestió privada dels centres públics, fomenta la competitivitat com si d'un simple mercat es tractés, no esmenta la participació i deroga el marc comú de drets i deures de l'alumnat (aconseguit per l'AJEC el 99) per reservar-lo a la decisió i conveniència de cada director.
Al marge de les redaccions, també ha suspés en comprensió lectora perquè no ha entès res del que diu el Pacte Nacional per l'Educació, signat el 2006 pel seu propi germà. On està la participació d'alumnes i famílies? On estan els comproamisos i obligacions de l'escola concertada? On està l'equitat?
I això per no parlar de la última....una promoció especial de centres per a immigrants acabats d'arribar a meitat de curs. Li anàvem a posar un 2, però la junta d'avaluació ha decidit posar-li un zero per excloure i no saber integrar els seus companys.

1 comentario:

Anónimo dijo...

No sabia que tenies blog! Ens veiem ;)