sábado, 25 de abril de 2009

quina llàstima...

Aquesta darrera setmana, una polèmica ha colpejat els diaris, les ràdios i les televisions. Una polèmica al marge del finançament, l’Estatut o el llibre que el senyor Rajoy va comprar el dia de St. Jordi. Una polèmica que ens fa témer el pitjor, que ens situa al llindar del ridícul més absolut com a nació.

Catalunya. Aquell país avançat que es permet anar per Espanya donant lliçons, per Europa explicant històries i pel món relatant fàbules fantàstiques. Aquell país que constantment es vol situar com exemple de terra de progrés, de terra d’acollida, de terra de justícia. Sí, aquell país que aixeca el cap i diu que el seu segell és la modernitat, que renega de les fórmules més ràncies de govern i teoritza sobre la seva constitució com l’Estat més democràtic i avançat del món.

Catalunya podrà seguir subvencionant amb diners públics escoles que segreguen el seu alumnat en funció del sexe.

Però després, amics i amigues, seguirem aixecant la vista, mirant per sobre les espatlles i dirigint-nos a la resta d’Espanya com un poble incomprès per la seva superioritat intel·lectual. Quina llàstima que el poder legislatiu d’aquest país nostre, ens faci fer un ridícul tant escandalós.

4 comentarios:

JOAN dijo...

Quanta raó!!

El que està passant és una vergonya i una irresponsabilitat dels polítics, i especialment dels d'esquerres que callen davant d'això (excepte ICV, la resta tots).

Ara podrem dir que som la vanguarda de la rancietat i el conservadurisme més cacic, més arcaic i més caducat!!

Cal dir la nostra i mostrar la nostra discomformitat a donar l'esquena al progrés, a la modernitat ben entesa i a l'educació plural i integradora!

Anónimo dijo...

És difícil d'entendre i crec que en alguns moments es fan massa concesions. Potser falta ....?

Entre l'escola pública i la concertada, no hi hauria d'haver cap diferència i qui la vulgui diferent, té la llibertat d'escollir un centre totalment privat.

Anónimo dijo...

potrebo, da preverijo:)

eda dijo...

按摩棒電動按摩棒飛機杯自慰套自慰套情趣內衣
角色扮演情趣,情趣用品跳蛋情趣跳蛋

G點性感丁字褲吊帶襪丁字褲無線跳蛋

衣蝶
情趣按摩棒
潤滑液SM內衣性感內衣自慰器充氣娃娃AV情趣情趣用品