lunes, 18 de junio de 2007

Obrim el blog

Avui, dilluns 18 de juny, començo aquest blog. Encara no sé ben bé per a què ho faig, suposo que per exposar les meves reflexions sobre l'actualitat i per poder debatre amb la resta de la "blogsefera" política i social aquelles qüestions d'interés.

La data triada no és casualitat, i és que dijous passat vaig acabar les PAU (Proves d'Accés a la Universitat). Després d'un curs (06-07) molt intens, per fi puc (podem) dir que hem acabat. Ara només queda esperar la publicació de les notes, el dia 27 d'aquest mes. Només espero que la nota no baixi la mitjana del batxillerat i pugui entrar a la carrera que vull fer, Ciències Polítiques (que extrany, no?)

Pel que fa a l'actualitat del dia, suposo que la més destacable és que la patacada no ha sigut tan traumàtica per a l'esquerra francesa. Més traumàtic és el lamentable espectacle que el Partit Socialista francés està fent al voltant dels seus dos líders, a dia d'avui ja oficialment ex-parella. Quan a l'octubre vaig viatjar a la regió francesa de Poitou-Charantes, vaig comprobar com Segolene Royal havia encertat la seva política com a presidenta de la mateixa i tenia satisfeta la majoria de població de la zona, especialment els més joves, que m'explicaven totes les mesures que s'havien aplicat a les seves "villes" per promocionar la participació, per protegir el medi ambient o per afavorir els treballadors/es. Realment és una llàstima que ara sigui la protagonista de la premsa rosa.

2 comentarios:

Pere Nieto dijo...

En primer lloc felicitar-te per haver iniciat aquest blog. Crec que aquest tema de la blogosfera necessita de gent com tu que pot fer aportacions molt interessants i diverss. Tot i que els temes estudiantils i de joventut em queden una mica lluny et seguiré.

Ànims

Anónimo dijo...

Aquest és el blog perfecte per a qualsevol persona que vulgui saber sobre aquest tema. Saps tant dels seus gairebé difícil de discutir amb vostè (no és que realment vull ... jaja). Que sens dubte posa un nou gir a un tema s'ha escrit sobre això per anys. Una gran cosa, simplement genial!